Image
Image

Μια αγελάδα μας παράγει, κατά μέσο όρο, 38 λίτρα γάλα την ημέρα. Οι αγελάδες μας αρμέγονται ανά δωδεκάωρο με ιδιαίτερη φροντίδα κι αφοσίωση σ’ ένα σύγχρονο αρμεκτήριο και σε συνθήκες απόλυτης καθαριότητας. Το γάλα των δύο καθημερινών αρμεγμάτων συλλέγεται και ψύχεται σε ειδική δεξαμενή στους 4οC, μέχρι να οδηγηθεί προς επεξεργασία στο γαλακτοκομείο μας. Η επεξεργασία περιλαμβάνει παστερίωση για 15 δευτερόλεπτα στους 75οC και κατόπιν ψύξη, ώστε να διατηρηθεί η φυσιολογική γεύση και τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, απαλλάσσοντάς το ταυτόχρονα από τις τοξίνες και τους μικροοργανισμούς που είναι βλαβεροί για την υγεία του ανθρώπου.

Μετά την παστερίωση, το γάλα εμφιαλώνεται και διατίθεται καθημερινά στην αγορά σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το άρμεγμα.

Η ευζωία των αγελάδων είναι ζητούμενο για όλους εμάς και εξελισσόμαστε συνεχώς στον τομέα αυτό. Χρησιμοποιούμε ειδικούς ανεμιστήρες και μπεκ ψεκασμού ώστε να επιτυγχάνεται ο δροσισμός των ζώων και να εξαλείφεται το θερμικό στρες στο οποίο είναι επιρρεπείς οι αγελάδες. 

Κάθε ποτήρι από το γάλα που αγαπάτε έχει μέσα του φροντίδα, γνώση, καινοτομία, εμπειρία και παράδοση.