

Το στραγγισμένο γιαούρτι είναι ένα προϊόν 100% χειροποίητο και αγνό. Παράγεται με τη μοναδική, παραδοσιακή τεχνική παραγωγής γιαουρτιού με απόλυτα φυσική στράγγιση.
Για την παραγωγή ενός κιλού στραγγισμένου γιαουρτιού απαιτούνται 3 λίτρα φρέσκου γάλακτος, χαρακτηριστικό που αποδεικνύει την μοναδική ποιότητα . Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σημαντικής βιολογικής αξίας ενώ δεν περιέχει συντηρητικά, ορμόνες, πηκτίνη, γλυκαντικές ουσίες, ούτε προσθήκη κρέμας.
Έχει μοναδική βελούδινη υφή, πλούσια γεύση και είναι ιδιαίτερα κρεμώδες.