Image
Image

Στην παραγωγή του γάλακτος εφαρμόζονται τα ακόλουθα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας:

  • ISO 9001:2015
  • ISO 22000:2005
  • ISO 14001: 2015
  • GMO Control
  • AGRO 2.1- 2.2

Τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζονται καθημερινά από όλους τους εργαζόμενους ώστε συγκεκριμένες ενέργειες και διαδικασίες να εξασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Στα πλαίσια της ορθής πρακτικής για τα υλικά συσκευασίας, το μπουκάλι του γάλακτος πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να προστατεύει το περιεχόμενο από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB.