

Τα αυγά Ω3 της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι τα πρώτα αυγά Ω3 που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά με ελληνική τεχνογνωσία σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι προϊόντα μιας ελεγχόμενης μεθόδου διατροφής των ορνίθων που στηρίζεται στη χρήση του λιναρόσπορου και διατίθενται στους καταναλωτές από το 1997.
Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα του τύπου Ω3 και τοποθετούνται στην ομάδα των καινοτόμων λειτουργικών τροφίμων. Ως λειτουργικό τρόφιμο τα αυγά Ω3 είναι ωφέλιμα για την υγεία των καταναλωτών, καθώς συμβάλλουν στην παραγωγή καλής χοληστερόλης και μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας.
Διάρκεια ζωής: 28 ημέρες.